Партньорска програма

Партньорска програма

Развивай бизнеса си с парньорската програма на MAXCART

Афилиейт програмаПредоставяме ти възможност да станеш представител и да добавиш МАКСКАРТ към своето портфолио. Не пропускай да развиеш клиентската си мрежа с нови продукти и услуги, това бързо ще увеличиш доходите ти. 
Канидатури от всички крайща на страната са добре дошли. За да се присъединиш към парньорската мрежа на МАКСКАРТ не е нужно да инвестираш нищо ( освен може би ентусиазъм и добри чувства ). 

Може да разполагаш с търговско помещение, но може да работиш от вкъщи, единственето задължително нещо е компютър с интернет. МАКСКАРТ ти носи допълнителен доход без абсолютно никакъв разход. 
Макскарт Интернешънъл ти предоставя останалите неща, които ти трябват, за да започнеш, като софтуер, поддръжка, обучение на теб и персонала ти ( ако разполагаш с такъв ).

Отделно се възползваш от безплатна реклама, както и базисно обучение, което ще те запознае с основите на дигиталния маркетинг. Постоянната рекламна подкрепа ще затвърди тебе или твоя обект като експертен и ще увеличи притока на клиенти и печалби както на теб, така и на обекта ти.

Побързай да се свържеш с МАКСКАРТ. Услугите на МАКСКАРТ са познати на бизнеса и са специализирани за Българския пазар. Със сигурност желаещите предприемачи да включат услугите на МАКСКАРТв каталога си са много. За да бъдете одобрен минавате кракто интервю. 

 

Всеки Партньор в търговската мрежа получава:SEO оптимизация за начинаещи курс

 

 

Попълни формата и стани партньор на MAXCART:

Нашия екип ще се свърже с вас за да уточни включването към програмата!

Име: *
Телефон: *
Е-майл: *
Адрес на обекта:
Сфера на дейност: