Афилиейт програма

Афилиейт програма

Афилиейт програма

Здравейте,

  Ние сме MAXCART, фирма, която разработва професионален софтуер за създаване на фирмени  уеб сайтове и модерни он-лайн  магазини. MAXCART е иновативна софтуерна компания, разработила  собствена платформа за електронен бизнес, чрез която всеки може да стартира фирмен сайт, он-лайн магазин или он-лайн магазин с възможност да продава и във физически магазин. Системата е изключително лесна и достъпна за работа. Чрез нея всеки може да стартира успешен интернет бизнес за минути. Всеки клиент получава собствен, на български език, панел за управление на сайта, както и адаптивен и професионален дизайн на своя сайт, съвместим за  всякакъв вид Desktop и мобилни устройства. Платформата предлага изключително изгодна поддръжка и има модули, специализирани за български клиенти.

   MAXCART е идеално решение за фирми, които искат да предложат на своите клиенти тази така търсена услуга фирмен уеб сайт или стартиране на он-лайн магазин и същевременно без да се налага да наемат програмисти или професионални дизайнери . Не е нужно да се занимават с поддръжка, както и да се притесняват да не се изложат пред клиента, защото безплатните Opensource решения са :

сложни за работа

често възникват проблеми с поддръжката им

необходима е експертна намеса за да се получат работещи и печеливши сайтове

инсталационните системи остаряват бързо и да се направи нов съвременен сайт се изисква старт от самото начало.

MAXCART решава всички тези проблеми, защото МАКСКАРТ е клауд базирана и софтуерът се предоставя като услуга SaaS

Всеки може да стартира безплатно за 14 дни

   MAXCART  предлага изключително изгодна поддръжка и може да поеме всичко от което се нуждае клиента ви за успех в интернет, без да се налага вие да наемате хора допълнително.

  MAXCART Ви дава възможност да продавате на клиента множество съпътстващи услуги и да печелите от тях допълнително. Това са услуги по дизайн, изработка на уникални лога и рекламни банери, въвеждане на информация и други ..

 Продуктът ни е подкрепен с мърчъндайзинг и рекламни материали, които спомагат за успешното му представяне към крайния клиент

 

 MAXCART е  професионално  решение, което реализира бързо и лесно правилното представяне на всеки един бизнес в интернет.

 

 Чрез парньорската програма на MAXCART ние сме готови да Ви предложим трайно партньорство, което ще увеличи порт-фолиото Ви от предлагани услуги и реално ще увеличи печалбата Ви. Вие ще имате  и възможността за продажба

на допълнителни услуги, като дизайн и цялостно оформление на готовия продукт върху

нашата платформа.  

Предлагаме висок процент печалба, в зависимост от желанието Ви за съвместна работа

с нашия продукт.

Нашата цел е създаване на дългосрочно партньорство, базирано на успешни продажби и доволни клиенти. В партньорската програма ние се стремим да осигурим по-висока печалба за Вашия бизнес от този така актуален и сигурен бизнес, развиващ се динамично. 

Какво дава парньорската програма

 

Уеб сайт представящ бизнеса фирма или он-лайн магазин по избор!

Рекламни материали!

Включване в каталога и рекламна публикация в партньорската мрежа!

Висока комисионна комисонна!

 

Фирмите, които са вече част от партньорската програма са от следните области :

ПР агенции

малки и големи рекламни агенции - предлагащи, печатна, външна и вътрешна реклама

фирми за касови апарати

компютърни сервизи и фирми предлагащи хардуерни и софтуерни решения

бизнес центрове чиито обекти се посещават от бизнес клиенти и собственици на фирми

Име: *
Телефон: *
Е-майл: *
Адрес на обекта:
Сфера на дейност: